Tilbage
Ungarsk landbrød ( 1 stk. )
Oprettet af: Bente - den. 2010-05-27
Udskrevet 54 gange.
Ingredienser: | Forklaring: |
75 gram groft rugmel 75 gram grahamsmel 350 gram (ca.) hvedemel 3 dl. lunkent vand 25 gram gær 2 tsk. salt |
Gæren udrøres i det lunkne vand. De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes grundigt. Dejen hæver nu ca. 1 ½ time. Dejen slås ned og formes til en kugle, der lægges på en smurt bageplade og efterhæver ca. 30 minutter. Brødet pensles ikke, men sættes direkte i den forvarmede ovn ved 250 grader på nederste rille. Temperaturen dæmpes straks til 190 grader. Brødet er færdigbagt efter ca. 50 minutter. |
|
Kommentar:
Der er ingen kommentar til denne opskrift!
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.
Der er over 1400 opskrifter!
Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.