header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Valnødde-chokolade-cookies (Toll House Cookies)

Oprettet af: Diana - den. 2008-11-21

Udskrevet 56 gange.


Ingredienser: Forklaring:

ca. 80-100 stk
350 g hvedemel
1/2 tsk fint salt
1 tsk natron
1/2 tsk bagepulver
200 g lys farin
200 g st. melis
250 g blødt smør
2 tsk vanillesukker
2 store æg
350 g mørke overtrækschokoladeknapper
eller hakket mørk chokolade
200 g grofthakkede valnødder

Forvarm ovnen til 190 grader C.
Sigt mel, salt, natron og bagepulver
sammen i en stor skĂĄl. Stil til side.
Rør smørret blødt, tilsæt farin,
st. melis og vanillesukker.
Rør kraftigt, gerne i røremaskine.
NĂĄr blandingen er helt homogen,
tilsættes et æg ad gangen under
fortsat kraftig omrøring. Tilsæt
melblanding, chokolade og nødder
under fortsat omrøring. Stil køligt
i 1/2 time. Beklæd to bageplader
med bagepapir. Tril dele af dejen
i ca. 3 cm tykke pølser, der skæres
op i valnøddestore stykker.
Tril hvert stykke til en kugle mellem
hĂĄndfladerne.

Læg dem på bagepapiret med
god afstand, da kagerne flyder ud.
(20 - 25 styk per bageplade).
Tryk kuglerne let flade med en pegefinger.
Sæt pladen midt i ovnen i
ca. 10 minutter til kagerne begynder
at tage farve i kanterne. Tag pladen ud,
træk bagepapiret med kagerne over
på køkkebordet og læg straks kagerne
på en bagerist ved hjælp af en paletkniv.

Kagerne er skøre, mens de er varme.
Lad dem køle helt af. Mens den
første plade bager, fyldes den
næste på samme måde.
Når bagepapiret er tømt for de
bagte kager, lægges det tilbage
på den tømte plade, som fyldes
igen med kugler. SĂĄledes bliver man
ved, til hele dejen brugt op. De helt
kolde kager lægges i en kagedåse,
der stilles køligt og tørt. Kagerne kan
også nedfryses. De optøs i lukket
emballage og behøver så ikke
at lunes før de serveres.

Servering
Smager godt til kaffe.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
nĺr der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor trćls det er at modtaget overflřdige
nyhedsmails hele tiden, sĺ derfor sender jeg ikke sĺ tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besřgstćller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilfřj dit link og řg din trafik.