Tilbage
marcipankager
Oprettet af: Lise - den. 2008-07-07
Udskrevet 77 gange.
Ingredienser: | Forklaring: |
2 æg 50 g. sukker 50 g. bagemarcipan 50 g. hvedemel ½ tsk. bagepulver 25 g. smeltet smør 1 lille glas syltetøj 1/4 liter piskefløde 50 g. chokoladespåner |
Tænd ovnen på 180 grader. Pisk æg og sukker luftig og skummende og pisk revet marcipan i. Vend sigtet hvedemel og bagepulver i og dernæstsmeltet smør. Læg dejen som 8-12 små kager på en bageplade beklædt med bagepapir med god afstand, da kagerne flyder en smule ud. Bag kagerne i ca. 8 min. Afkøl kagerne og læg dem sammen med syltetøj og flødeskum. Pynt til sidst med chokoladespåner. |
|
Kommentar:
Der er ingen kommentar til denne opskrift!
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.
Der er over 1400 opskrifter!
Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.