header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Pæretærte med bagt marcipan creme

Oprettet af: Lise - den. 2008-07-07

Udskrevet 67 gange.


Ingredienser: Forklaring:

Mørdej:
150 g hvedemel
100 g smør
2 spsk. flormelis
1 æggeblomme
1 spsk. koldt vand

Creme:
150 g RĂĄ Marcipan
100 g flormelis
75 g smør
1 æg
½ dl piskefløde
3-4 halve pærer (fra dåse)


Mørdej:
Ælt alle ingredienser sammen
til en ensartet dej. Lad dejen hvile i
køleskab ca. 1 time. Rul dejen ud
og kom den i en smurt tærteform
(ca. 22 cm), sĂĄ dejen gĂĄr helt op ad
siderne. Kom cremen i formen,
skær hver pære i 4 stykker og
læg dem ovenpå.
Creme:
Riv den RĂĄ Marcipan groft og
bland med flormelis. Tilsæt smør og
vend det sammenpiskede æg og
piskefløde forsigtigt i cremen.
Bagetid metalform: Ca. 40 min. i en
200Âş varm ovn.
Bagetid porcelænsform:
Ca. 40-45 min i en 200Âş varm ovn.
Servér tærten kold med is, creme
fraiche eller flødeskum.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Helle - 2011-04-06

Kan man bruge friske pærer til denne opskrift? OG Det smør der skal bruges - skal det smeltes eller blot smuldres i?

Hej Helle - 2011-04-08

Jeg tror sagtens du kan bruge friske skrællede pærer, de bliver hurtigt møre. Jeg vil bruge blødt bage-margarine når jeg skal prøve opskriften jeg tror smeltet smør bliver for flydende især i mørdejen. KH. Lise



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
nĺr der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor trćls det er at modtaget overflřdige
nyhedsmails hele tiden, sĺ derfor sender jeg ikke sĺ tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besřgstćller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilfřj dit link og řg din trafik.