header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Fastelavnsboller med marcipan

Oprettet af: Lise - den. 2008-07-07

Udskrevet 77 gange.


Ingredienser: Forklaring:

1 dl. mælk
50 g. gær
125 g. blødt smør
1 æg
4 spsk. sukker
375 g. mel

Fyld
100 g. blødt smør
2 spsk. sukker
150 g. marcipan


Pynt
Smeltet smør
Perlesukker

Først tager I en lille gryde eller
kasserolle og opvarmer mælken.
Den skal kun være lillefingervarm.
Hæld mælken op i en skål
og rør gæren ud heri. Hæld de
øvrige ingredienser i og rør rundt til
dejen er blød og smidig. Dæk
skålen til med et viskestykke og
lad dejen stå et lunt sted
til hævning i ca. ½ time.

Imens skal I røre smør og sukker
sammen i en skål. Riv
marcipanen på et råkostjern
og bland det i smøret.
Når dejen er færdighævet, deler I
den i to lige store portioner.
Hvert stykke ruller I ud til en stor
firkant som I deler i 9 lige store
firkanter. På midten afhver firkant
lægger I en teske med
smørblandingen, hvorefter I
klemmer hjørnerne på firkanten
godt sammen over fyldet, så I
former en bolle. Sæt bollerne med
sammenføjningerne nedad
på en plade med bagepapir og
lad dem efterhæve i endnu ½ time.

Pensl bollerne med sammenpisket æg
og bag dem i en forvarmet ovn ved
225 grader i 8-10 minutter.
Tag bollerne ud og stil dem på en bagerist, hvor de skal køle helt af, inden de pyntes med smeltet smør og drysses med perlesukker.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
nr der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor trls det er at modtaget overfldige
nyhedsmails hele tiden, s derfor sender jeg ikke s tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besgstller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilfj dit link og g din trafik.