header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Chokoladesnegle med remonce og kanel

Oprettet af: Lise - den. 2008-07-07

Udskrevet 73 gange.


Ingredienser: Forklaring:

1 dl mælk
50 g gær
300 g hvedemel
100 g smør med stuetemperatur
1 æg til dejen
1 æg til pensling
1 spsk. sukker
1/2 tsk. salt

til remonce:
100 g smør med stuetemperatur
100 g brun farin
2 tsk. kanel

til glasur:
150 g mørk chokolade
150 g flormelis
2 spsk. koldt vand


Lun mælken i en gryde, og opløs
gæren heri. Hæld blandingen i
en skål, og pisk ægget sammen.
Tilsæt herefter mel, smør,
det sammenpiskede æg,
sukker og salt. Ælt dejen godt
sammen, bordet kan også tages
i brug, hvis du lige drysser
det med lidt mel. Lad dejen
hæve et lunt sted til dobbelt
størrelse.

Forvarm ovnen til 220 ºC
Når dejen er hævet, deles den
i to lige store stykker, som
rulles ud i to firkanter.
Firkanterne skal være
ca. 30 x 30 cm.

Lad være med at fedte for
længe med det,
så bliver smørret for varmt,
og det bliver umuligt, at rulle ud!

Bland nu smør, farin og kanel,
og smør blandingen ud på de
to stykker dej. Rul hvert stykke
sammen som en roulade.
Rouladerne skæres i hver 9 skiver
med en skarp kniv og lægges
på en bageplade med bagepapir.
Tryk hver snegl lidt flad,
og stil dem til hævning i
ca. 20 min. Når sneglene er hævet,
pensles de med sammenpisket
æg og bages i den forvarmede
ovn i ca. 8 min.

Glasuren:
Sæt en gryde vand over,
og varm den op. Find en skål,
gerne af stål eller glas, som
kan stå oven i gryden, uden
at falde ned i den. Hak chokoladen i
mindre stykker, og smelt den i skålen
oven i gryden. Rør flormelis og vand
sammen, og tilsæt den smeltede
chokolade.

Pas på nallerne, når du
tager skålen op – dampen er varm!

Bliv ved med at røre, indtil
glasuren er blank
Når sneglene er afkølet,
kommes glasur på – og værsgo
de lækreste snegle!

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
nr der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor trls det er at modtaget overfldige
nyhedsmails hele tiden, s derfor sender jeg ikke s tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besgstller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilfj dit link og g din trafik.