header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Pære-karamelkage

Oprettet af: Lone - den. 2012-10-14

Udskrevet 150 gange.






Ingredienser: Forklaring:

Pærefyld:
4 pærer
100 g sukker
25 g smør

Dej:
200 g mel
150 g smør
60 g sukker

Tænd din ovn og sæt
temperaturen på 190 gr. C.

Smør en lille ovnfast form.
Grundigt.

(Evt. en springform hvor du
klipper en rund bund af
bagepapir, så er kagen
nem og vende ved servering )

Hæld sukker til pærefyldet i
en pande og varm det op.
Når det er næsten smeltet
og begynder at tage farve
så tilsætter du smørret.

Men mens sukkeret
smelter kan du ordne pærer.

Skræl dine pærer del dem i
kvarte og skær kernehuset
bort.

Del hvert stykke i 3 - 4 skiver.

Hæld skiverne i panden når
din karamel er boblende
og gylden.

Vend pærerne lidt rundt af
og til og lad dem småsimre i
karamellen 5 minutter.

Hæld pandens indhold i
fadet, og så er du klar til
at lave dej.

Hæld mel, sukker og smør i
en røreskål og mas det sammen med
fingrene, det skal kun være
smuldredej, husk det.

Hvis du gør det for længe, får
du en fast klump, og
det er ikke meningen.

Stop når dejen ligner
grov müsli.

Tøm skålens indhold
ud over pærestykkerne og
ind i ovnen med fadet.

Bag kagen 35 minutter.

Når du anretter din
pærekaramelkage kan du
med fordel vippe den rundt,
så pærestykkerne vender
opad.


Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
nr der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor trls det er at modtaget overfldige
nyhedsmails hele tiden, s derfor sender jeg ikke s tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besgstller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilfj dit link og g din trafik.