header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Langtidshævede grovboller

Oprettet af: Maria - den. 2011-02-08

Udskrevet 46 gange.


Ingredienser: Forklaring:

30 g Gær
7 dl. Vand
2 spsk. Rapsolie
2 spsk. Hvidt sukker
2 tsk. Havsalt
400 g Hvedemel
100 g Havregryn
200 g Rugmel
200 g Grahamsmel

Rør gæren ud i det kolde vand.

Tilsæt rapsolie, sukker, salt,
hvedemel, havregryn, rugmel
og grahamsmel.

Rør dejen ud med en røreske
til den er ensartet og hænger
sammen i en stor klump.

Dejen skal ikke æltes med
hænderne.

Dæk skålen med film og stil
den i køleskabet til næste
dag.
v Dagen efter:
Tænd ovnen på 180º C
varmluft/200º C alm. ovn

Læg bagepapir på en bageplade.

Form 20 boller med 2 spiseskeer,
ved at tage dej op svarende til
en bolle på den ene spiseske
og skubbe dejen ned på
bagepapiret med den anden.

Lad bollerne efterhæve ca.
10 minutter.

Pensl bollerne med mælk og
bag dem i ca. 20-25 min. til
de er gyldne.

Stil de nybagte grovboller
til afkøling på en bagerist.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besøgstæller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilføj dit link og øg din trafik.