header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Spinat Boller

Oprettet af: Jens - den. 2010-10-21

Udskrevet 47 gange.


Ingredienser: Forklaring:

5 dl. lunkent vand
1 dl. tykmælk
25 g. gær
1 spsk. sukker
3 tsk. salt
2 tsk. reven muskatnød
200 g. hakket spinat (frisk/frossen)
1 kg. hvedemel

Væsken blandes i en stor skål.
Gær, sukker, salt, muskat og
den Friske/optøede spinat røres
ud heri.

Rør melet i lidt ad gangen.

Der skal sĂĄ meget mel i, at
dejen slipper skĂĄlens kanter.

Det er vigtigt, at der ikke kommer
for meget mel i dejen.

Dejen skal kunne røres med
en grydeske.

Dejens overflade drysses med
lidt mel, og skålen dækkes med
et klæde.

Dejen skal nu hæve til dobbelt
størrelse ca. 1½ time ved
stuetemperatur.

Luften røres ud af dejen med
en grydeske.

Er dejen for klistret, tilsættes mere
mel. Med en ske lægges en
passende portion dej pĂĄ en plade
med bagepapir.

Bollerne skal være store og
ikke nødvendigvis velformede.

Bollerne efterhæver til dobbelt
størrelse ca. ½ time.

Bages i en 225 C varm ovn
i 20-25 min.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
nĺr der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor trćls det er at modtaget overflřdige
nyhedsmails hele tiden, sĺ derfor sender jeg ikke sĺ tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besřgstćller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilfřj dit link og řg din trafik.