Tilbage
Yoghurt franskbrød (Amo) - Bagemaskine
Oprettet af: Lise - den. 2008-07-07
Udskrevet 270 gange.
Ingredienser: | Forklaring: |
3 dl. vand 25 g. gær 500 g. Amo yoghurtbrøds-mel |
Vandet kommes i en skål og står indtil det har fået stuetemperatur. Gæren smuldres ned i vandet og det røres rundt til det er helt opløst. Bageformen tages ud af din bagemaskine. Vandet hældes i formen melet kommes i, og formen kommes i bagemaskinen. Vælg menuen lyst brød, og brødstørrelse 1000 g. Det kan faktisk ikke være nemmere, og det er er rigtig godt brød. |
|
Kommentar:
pernille - 2009-01-23
vil gerne vide om det er tørgær eller alm.gær
Larsen - 2010-01-05
syntes at Pernilles spørgsmål, er rigtig sødt ;-)
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.
Der er over 1400 opskrifter!
Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.