Tilbage
Creme fraiche sauce til kød fondue
Oprettet af: Lise - den. 2008-07-16
Udskrevet 57 gange.
Ingredienser: | Forklaring: |
Rød sauce: 1 bæger creme fraiche (180 ml) 3 spsk tomatketchup ½ tsk groft salt 4 stænk tabasco sovs ½ fed hvidløg 1 knsp cayenne peber til pynt Grøn sauce: 1 bæger creme fraiche (180 ml) 1 tsk groft salt 1½ spsk hakket persille 1 spsk fintklippet purløg 2 tsk tørret dild 1 knsp friskkværnet peber 2 tsk sukker ½ spsk vineddike lidt grønt drys til pynt Gul sauce: 1 bæger creme fraiche (180 ml) ½ tsk groft salt 1½ spsk citronsaft 2 tsk karry 2 tsk sukker lidt karry til pynt |
Creme fraiche kommes i en skål og blandes med de forskellige krydderier. |
|
Kommentar:
Der er ingen kommentar til denne opskrift!
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.
Der er over 1400 opskrifter!
Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.