header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Brun sovs ( sauce ) til anden

Oprettet af: Winnie - den. 2008-07-07

Udskrevet 57 gange.





Ingredienser: Forklaring:

hals vingespidser kråse og hjerte
1 lille løg
1 lille gulerod
evt. 2 tsk. andebouillon
1/2 l. vand
1 spsk. smør
1/2 spsk. hvedemel
1 dl. fløde 13 %

Kog hals, vingespidser, kråse og
hjerte sammen med grønsagerne
og evt. bouillon 1 time.

Si det (det kan gøres i god tid).
Hæld stegeskyen fra anden oveni.
Lad det stå et øjeblik, og skum
fedtet af (det lægger sig foroven).
Smelt smørret, og pisk melet i.
Spæd med skyen, til saucen er tilpas.

Kom fløden i, og kog saucen igennem.
Smag til med salt og peber og evt.
lidt ribsgelé. Farv med lidt kulør.


Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besøgstæller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilføj dit link og øg din trafik.