Tilbage
Fedtfattig pizza
Oprettet af: Bo - den. 2011-02-25
Udskrevet 47 gange.
Ingredienser: | Forklaring: |
4 personer 15 g gær 1½ dl vand 120 g hvedemel 100 g hakket oksekød 3-6 pct. fedt 6 tomater 150 g mozarella 30+ |
Opløs gæren i væsken, tilsæt melet og lad dejen hæve ½- 1 time. Rul dejen ud, så den passer på en bageplade. Svits oksekødet på en slip-let-pande uden brug af fedtstof og fordel så kødet på pizzabunden. Skær tomaterne i skiver og læg dem ud over kødet. Drys den revne ost over. Pizzaen bages 20 min. ved 225 grader. |
|
Kommentar:
Der er ingen kommentar til denne opskrift!
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.
Der er over 1400 opskrifter!
Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.