header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Hønsefond

Oprettet af: Jens Vejmand - http:// den. 2012-07-04

Udskrevet 27 gange.




Ingredienser: Forklaring:

Skroget af en kylling
(eller en hel kylling)

3 gulerødder
1 porre
2 løg
2 fed hvidløg
3 stænger bladselleri
15 hele peberkorn
Vand nok til at dække kyllingen

(Jeg har brugt 2 haner, som det
ses på billedet, og blot brugt de
dobbelte grøntsager)

Hvis du har et skrog fra aftensmaden,
kan du blot komme det i en
suppegryde, sammen med alle
grøntsagerne og lade det
simrekoge i 2 timer.

Tag så det du kan af fyldet
op af gryden, og lad 'suppen'
reducere til halv størrelse.

Hvis du har en hel kylling, kan
du lade den koge i en stor
gryde i ca. 45 min. til den er
gennemkogt, tag den så op og
pil kødet af knoglerne.

Kødet kan evt. lægges i fryseren
og bruges til høns i asparges.

Læg knoglerne tilbage i vandet
sammen med grøntsagerne,
simrekog i 2 timer, tag knogler
og grøntsager op og lad
'suppen' reducere.

Hønsefond er ideel til at komme
i fryseren i små poser, lige til
at koge suppe på senere.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besøgstæller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilføj dit link og øg din trafik.