header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Stegetider

Oprettet af: Lise - den. 2012-04-24

Udskrevet 35 gange.


Ingredienser: Forklaring:

Hvid du bruger stegetermometer
skal temp. være:

Oksekød, lam, kalvekød:
Meget rødt kød 55 grader

Rødt kød 58 grader

Medium rødt 63 grader

Gennemstegt 68 grader

Svinekød:
Bør være gennemstegt
77 grader

Fisk:
Fisk er bedst ved 72 grader,
husk altid nok væde ved, da
fisk let bliver tørt.

Hviletid:
Alt kød bliver bedst hvis det
hviler 10-20 minutter inden
servering.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besøgstæller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilføj dit link og øg din trafik.