header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Grøntsagsterrine

Oprettet af: Bo - den. 2011-03-20

Udskrevet 65 gange.


Ingredienser: Forklaring:

Antal personer: 6-8

3 røde peberfrugter
olivenolie
2 auberginer
2 squash
salt
1 bundt basilikum
2 ens brødforme, der rummer 1½ l

Hvidløgsdressing:
2 spsk olivenolie
2 spsk rødvinseddike
1 fed finthakket hvidløg
salt

Gnid peberfrugterne med lidt olie,
og sæt dem i ovnen i et ovnfast fad.
Vend dem om efter ca. 5 minutter,
når skindet er blevet meget mørkt på
den side, som vender opad.
Fortsæt med at vende peberfrugterne i
ovnen, til alle sider er mørke, og der
dannes bobler.

Lad peberfrugterne køle af et øjeblik,
og læg dem så i en frysepose.

Luk posen, og lad dem køle yderligere
af. Nu er det nemt at pille det mørke
skind af.

Del hver peberfrugt i 4 stykker, og
fjern stilk og kerner. Skær auberginer
i 1½ cm tykke skiver på langs. Skær
squash i 1 cm tykke skiver pĂĄ langs.

Steg squash og auberginer gyldne og
møre i lidt olie på en (grill)pande.

Beklæd den ene brødform med
husholdningsfilm indvendigt, og lad
ca. 10 cm af filmen gĂĄ ud over kanten
langs formens to lange sider.

Det er ikke nødvendigt at dække
formens ender med film.

Læg grøntsagerne lagvis i formen:
Først et lag aubergine, så et lag squash
og herpĂĄ et lag peberfrugt osv. Krydr
med salt imellem lagene, og fordel
8 basilikumblade pĂĄ hvert lag.

NĂĄr alt er brugt, foldes filmen ind over
grøntsagerne i formen. Placer den
anden brødform oven på grøntsagerne,
og læg noget tungt i, så der skabes
et jævnt pres på grøntsagerne i den
nederste form.

Placer formen pĂĄ et fad for at opfange
eventuel saft, som drypper fra
grøntsagerne.

Stil formen i køleskabet natten
over.

Hvidløgsdressing:
Pisk alle ingredienserne sammen i
en skål til en jævn dressing.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
nĺr der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor trćls det er at modtaget overflřdige
nyhedsmails hele tiden, sĺ derfor sender jeg ikke sĺ tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besřgstćller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilfřj dit link og řg din trafik.