Tilbage
Artiskokker dampet med urter
Oprettet af: Yvonne - den. 2011-03-19
Udskrevet 61 gange.
Ingredienser: | Forklaring: |
2 soltørrede tomater 4 små artiskokker 3-4 fed hvidløg ½ dl olivenolie 1 skalotteløg 2 forårsløg 1 gulerod 1 stilk bladselleri 1½-2 dl grøntsagsbouillon |
Tomaterne udblødes et par timer og hakkes fint. Stilkene skæres af artiskokkerne, og de koges 20 min. Hvidløgene hakkes og svitses i olien sammen med de hakkede tomater og det kakkede skalotteløg. Forårsløgene skæres i mindre stykker og tilsættes. Bouillonen hældes ved og artiskokkerne sættes ned i urterne. Der tilsættes et drys salt og peber, og artiskokkerne simrer endnu 10-15 min. med urterne. Artiskokkerne er kogt, når man kan hive et af de midterste, inderste blade af. Hvis der koger for meget bouillon væk, tilsættes mere væde. Artiskokkerne anrettes portionsvis med urterne. Brød serveres til. |
|
Kommentar:
Der er ingen kommentar til denne opskrift!
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.
Der er over 1400 opskrifter!
Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.