Tilbage
Rabarbersaft
Oprettet af: Else - den. 2010-06-19
Udskrevet 46 gange.
Ingredienser: | Forklaring: |
2 kg rabarber 1 1/2 l vand Saft af 1 citron 1 kg Sukker |
Skyl rabarberne, og skær dem i mindre stykker. Kog dem i vandet, til de er møre. Hæld rabarbermassen op i et saftklæde, og lad saften løbe af i 30 minutter. Rengør gryden, og hæld saften tilbage. Tilsæt sukker og citronsaft. Kog under stadig afskumning, til saften er helt klar. Hæld saften på varme, rengjorte flasker. Luk dem tæt. Opbevares køligt. Rabarberne kan erstattes af andre valgfrie bær eller frugter. |
|
Kommentar:
Der er ingen kommentar til denne opskrift!
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.
Der er over 1400 opskrifter!
Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.