Tilbage
Vinkyperens bowle
Oprettet af: Sarah - den. 2008-11-21
Udskrevet 54 gange.
Ingredienser: | Forklaring: |
1/2 liter Martini vermouth Rosato 2 flasker ikke for tør Vin Rose 1 appelsin i tynde skiver, som skæres i kvarte, helst ubehandlet som vaskes før brug En halv bakke jordbær, som skylles og skæres i kvarte stykker 2 flasker appelsinvand Isklumper eller frosne vindruer |
Det hele hældes i en bowle og serveres straks. Man kan også vente med at tilsætte appelsinvand og isklumper/frosne vindruer til lige før serveringen. |
|
Kommentar:
Der er ingen kommentar til denne opskrift!
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.
Der er over 1400 opskrifter!
Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.