header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Gløgg

Oprettet af: Lise - den. 2008-10-03

Udskrevet 171 gange.


Ingredienser: Forklaring:

1 ½ l rødvin eller
et par dl snaps(ukrydret).

1 dl cognac
½ - 1 dl portvin
100 g rosiner
4 hele kardemomme
6 hele nellike
2 stk. hel kanel
2 spsk. sukker
skal af ½ citron
125g mandler

Endvidere:
1 gazepose
bomuldssnor

Kom hel kardemomme,
nelliker og kanel i en
gazepose.

Bind den til med en
bomuldssnor, der er så l
ang, at den når ud over
grydekanten.

Kom krydderier, rosiner,
sukker , citronskal og et
par dl. rødvin i en gryde og
varm op.

Tag gryden fra varmen og
lad det trække mindst ½
time, men helst længere,
eventuelt fra morgen til aften.

Fjern krydderiposen og
citronskal, hæld resten af
rødvinen, snaps, cognac
og portvin i gløgg-essensen
sammen med de skoldede,
smuttede, hele eller
grofthakket mandler.

Varm gløggen op til
kogepunktet, må ikke koge,
da spiritussen så fordamper.

Servér gløggen rygende
varm, i krus eller glas med
ske i.


Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besøgstæller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilføj dit link og øg din trafik.