header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Julesylte

Oprettet af: Lise - den. 2008-10-06

Udskrevet 65 gange.


Ingredienser: Forklaring:

2 svineskanker
1 svinemørbrad

Kogelage:
1 helt løg
10 hele nelliker
8 - 10 laurbærblade
20 peberkorn
1 spsk salt

Krydderiblanding:
1 lille løg - finthakket
1 spak salt
1 tsk stødt allehånde
1 tsk stødt nellike
1/2 revet muskatnød

Skank og mørbrad skylles i
koldt vand og tørres af.

Begge dele kommes i en
stor gryde. Der hældes vand
ved så det lige akkurat dækker.

Bring i kog, skru lidt ned og
fjern med en ske det tykke
skum som er dannet ved
kogningen.

Jo bedre skummet er fjernet -
jo finere bliver sylten at se
på til sidst.

Efter afskumningen tilsættes
krydderierne til kogelagen.

Stik nellikerne i løget inden
det puttes i.

Kød og krydderier simrer svagt
i 2 - 2,5 time.

Når kødet af sig selv falder
af benene er det færdigt.

Tag sværen fra.

Pil kødet af og skær det i
små stykker. Lad være med
at fjerne alt fedtet, så bliver
sylten for tør.

Tilsæt krydderiblandingen.

Brug eventuelt sværen til
at fore bund og sider på
skålene som sylten skal
være i. Sværsiden skal
vende udad.

Kom kødblandingen i den -
eventuelt forede - skål.

Si den varme suppe og hæld
den over kødet.

Efter en nat i køleskab er
sylten stiv og kan spises.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besøgstæller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilføj dit link og øg din trafik.