Tilbage
Æblemarmelade
Oprettet af: Lise - den. 2008-07-24
Udskrevet 65 gange.
Ingredienser: | Forklaring: |
2 kg æbler 1/4 liter vand 400 g. sukker 1 tsk. vanille 1 tsk. Atamonpulver |
Skyl æblerne, befrie dem for blomst, stilk og kærnehus. Giv æblerne en hurtig gang i kødhakkeren. Mosen koges i vandet ca. 10 min. Sukkeret drysses i og koges med endnu 10 min. Vanillie og atamon røres i. Marmeladen fyldes i varme, atamonskyllede glas, der lukkes med det samme. |
|
Kommentar:
Der er ingen kommentar til denne opskrift!
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.
Der er over 1400 opskrifter!
Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.