header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Stegt kartoffelsalat med peberrod og persille

Oprettet af: Lise - den. 2008-07-07

Udskrevet 59 gange.


Ingredienser: Forklaring:

godt 1/2 kg nye kartofler
citronsaft
150 g røget bacon
2 stk. bananskalotteløg
1 dl bredbladet persille
1/2 dl peberrod
salt og peber
rapsolie til stegning

Vask kartoflerne grundigt, men
behold skrællen på. Kog dem i
letsaltet vand med lidt citronsaft
(kan evt. gøres dagen før).


Imens kartoflerne koger, hakkes
den bredbladede persille, og
peberroden høvles. Begge dele
stilles til side.


Skær herefter bacon og skalotteløg
i strimler, og rist dem på en pande.
Tag panden af, når indholdet er
gyldent.


Dernæst halverer du de kogte
kartofler på den korte led. Kom
nu rapsolie på en pande, og varm
den op. Kartoflerne lægges i den
varme olie på skærefladen.

Herefter anbringes bacon og
skalotteløg over kartoflerne, og
når du har smagt til med salt og
peber, tager du panden væk
fra varmen.


Anret det hele i en skål, og drys
med persille og peberrod.
Kartoffelsalaten kan serveres både
lun og kold.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besøgstæller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilføj dit link og øg din trafik.