header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Pocherede æg ( friterede )

Oprettet af: Leif - http://www.konfirmationssang.dk den. 2012-12-29

Udskrevet 25 gange.






Ingredienser: Forklaring:

4 pers.
4 æg
svinefedt
lagereddike
rasp

Salat
brød

Fyld godt med vand i en gryde og tilsæt
et generøst skvæt eddike og lidt salt.
Gør samtidig en skål koldt vand med
lidt salt klar til de færdige pocherede æg.
Det stopper tilberedningen.

Med et piskeris rører jeg i gryden og
danner en mini strøm i midten.
Der glider jeg et udslået æg ned i og
hviden samler sig om blommen.
Der skrues ned for varmen og ægget
får ca 3 minutter inden det fiskes op og
kommes i koldt vand.
( jo friskere æg jo nemmere samles
hviderne om blommen )

Smelt så svinefedt i en kasserolle,
og varm det op ( prøv med en
tændstikke om det syder omkring den)

Mens det smelter kan du gøre
4 tallerkner klar med salat og brød.

Tag ægget et af gangen med en
hulske og kom det i raspen rul det
rundt så der er rasp over det hele.

Kom forsigtigt ægget i det varme fedt
med en hulske og steg det gyldent.
Løft det op med en hulske og tjek farven.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besøgstæller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilføj dit link og øg din trafik.