header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Grøntsager med lækkert fyld

Oprettet af: Bo - den. 2011-03-20

Udskrevet 33 gange.


Ingredienser: Forklaring:

Antal personer: 4

4 modne tomater
1 squash
2 små peberfrugter
6 portobellosvampe
1 stort løg
olivenolie
2 fed hvidløg
salt og friskkværnet peber
125 g hvedebrød uden skorpe
50 g friskrevet parmesan
1 lille bundt persille
evt. 2 kviste timian
salt og friskkværnet peber

Skær toppen af tomaterne (der,
hvor stilken har siddet). Hvis
tomaten er for rund i bunden til at
kunne stå lige, kan du skære en
meget tynd skive af bunden.

Udhul tomaterne med en teske
eller et parisiennejern. Gem
tomattoppene og indmaden i
en skål.

Skær enderne af squashen, og
skær den derefter i 5 stykker.
Stil 4 af stykkerne på højkant,
og udhul dem med en teske eller et
parisiennejern. Gem indmaden,
og gem også det sidste stykke
squash.

Halver peberfrugterne. Fjern
forsigtigt frøstolen uden at
skære stilken af.

Knæk stokken af 4
portobellosvampe.

Fyld:
Hak stokkene fra de 4
portobellosvampe, og hak også
de resterende 2 hele svampe.
Hak indmaden fra squashstykkerne
plus det ekstra hele stykke.
Hak det, du gemte fra tomaterne.
Pil løget, hak det fint, og svits det
i 1 spsk olie i en tykbundet gryde
sammen squash og svampe.

Tilsæt hakket tomat og finthakket
hvidløg, og lad blandingen koge
sammen til en fast masse. Læg
hvedebrødet i en foodprocessor
eller minihakker, og hak det fint.
Bland brødkrummerne med revet
parmesan.

Tag 4 spsk. af brødblandingen fra,
og bland resten i grøntsagssaucen
i gryden. Tilsæt finthakket persille
og evt. finthakkede timianblade, og
smag til med salt og peber.

Tænd ovnen på 200°.
Fordel fyldet i de udhulede
grøntsager. Drys med resten af
brødblandingen. Dryp med 1
spsk. olivenolie, og bag
grøntsagerne i ovnen i 20-30 minutter,
til de er møre, og toppen er sprød
og gylden.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besøgstæller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilføj dit link og øg din trafik.