header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Rejesnacks med artiskok og blomkålscreme

Oprettet af: Bo - den. 2011-03-20

Udskrevet 46 gange.


Ingredienser: Forklaring:

Antal personer: 6

1 flute
4 spsk. olivenolie
12 store rejer (fra frost)
1 spsk. olie
4 små artiskokker (fra glas eller dåse)
12 dildkviste
1 citron

Blomkålscreme:
½ blomkålshoved
2 spsk. cremefraiche 38 %
1 spsk. revet peberrod
salt og friskkværnet peber

Blomkålscreme:
Skær blomkålen i små buketter,
og kog dem møre i letsaltet vand
i ca. 15 minutter. Mos den kogte
blomkål med en gaffel, og lad
den køle af. Vend blomkålsmosen
med cremefraiche og peberrod,
og smag til med salt og peber.

Skær evt. skorpen af flutet, og
skær det i 12 tynde skiver.
Smør dem med olivenolie på
begge sider, og rist dem gyldne
på en pande.

Pil rejerne, men lad halen sidde
på. Rist rejerne i lidt olie på en
pande i ca. 2 minutter på hver side.

Skær artiskokkerne i tynde skiver.

Anretning:
Smør fluteskiverne med
blomkålscreme. Top med en
skive artiskok, en reje, lidt dild
og et drys peber. Dryp med citron.

Tips:

Rejerne kan erstattes af krebsehaler
eller små stykker røget laks
eller hellefisk.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besøgstæller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilføj dit link og øg din trafik.