header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Hvide asparges og fjordrejer med hvidvinssauce

Oprettet af: Bo - den. 2011-03-20

Udskrevet 47 gange.


Ingredienser: Forklaring:

Antal personer: 4

400 g hvide asparges
500 g pillede fjordrejer (eller
almindelige rejer fra frost, optøede)

Hvidvinssauce:
3 æggeblommer, pasteuriserede
1 dl hvidvin
150 g smør
Lidt af kogevandet fra aspargeserne
Salt og friskkværnet peber

Skyl aspargeserne, og knæk de
nederste, træede ender af.

Skræl aspargeserne tyndt med en
kartoffelskræller. Bring en stor
gryde med vand i kog. Lad
aspargeserne koge i vandet i
4-5 minutter, til de er møre, men
stadig har lidt “bid”.

Gem 1 dl af kogevandet, det
skal bruges i hvidvinssaucen.

Lad aspargeserne dryppe af i et
dørslag, og læg dem i viskestykke.

Hvidvinssauce:
Pisk æggeblommer og hvidvin
sammen i en kasserolle over
svag varme, til det begynder at
tykne.

Tag gryden af varmen.

Skær smørret i tern, og kom dem i
gryden, mens du rører godt. Tilsæt
lidt af kogevandet fra aspargeserne
for at give saucen en passende
konsistens – begynd med 1-2 spsk.
af kogevandet.

Smag til med salt og peber.

Anret asparges og rejer på 4
tallerkener, og dryp med
hvidvinssaucen.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besøgstæller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilføj dit link og øg din trafik.