header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Lakseterrine med squash og rød peberfrugt

Oprettet af: Gerda - den. 2011-03-20

Udskrevet 131 gange.


Ingredienser: Forklaring:

Antal personer: 6

En nem og frisk fiskeforret, der
helst skal tilberedes dagen i
forvejen, sĂĄ den fĂĄr tid til at
trække smag.

1 rød peberfrugt
1 squash
1 gulerod
300 g fersk laks
1 stilk citrongræs
salt
3 dl piskefløde
4 æg
300 g kuller (eller anden hvid fisk)
6 skiver røget laks

Pynt:
friske krydderurter, fx rød
basilikum
og purløg

Tænd ovnen på 250°.
Grill peberfrugten i ovnen i
15-20 minutter, til den er helt
sort. Vend den af og til. Læg
peberfrugten i en plastikpose,
og luk posen til.

Skyl squashen, og skræl
guleroden. Skær squash og
gulerod i tynde skiver pĂĄ langs.

Fjern kernerne fra squashen.

Kog gulerod og squash 1 minut
i letsaltet, spilkogende vand.
Afkøl grøntsagerne, og dup dem
tørre med køkkenrulle.

Smut skallen af den grillede
peberfrugt. Flæk den, fjern
kernerne, og skær den i baner.

Skær laksen i mindre stykker.

Skær den yderste ende af
citrongræsstilken, fjern det yderste
lag skræl med fingrene, og snit
stilken meget fint.

Blend laksen med citrongræs og
salt og herefter med 1½ dl fløde
og 2 æg.

Skær kullerfileterne i mindre stykker.

Blend dem med salt og herefter med
resten af fløden og 2 æg. Halver
de røgede lakseskiver.

Beklæd en brødform med bagepapir.

Tænd ovnen på 180°. Læg halvdelen
af den hvide kullerfars i bunden af
formen, herefter et lag med skiver
af røget laks og grøntsager.
SĂĄ halvdelen af den ferske laksefars
og sĂĄ forfra igen.

Sæt formen i en bradepande med
vand i bunden, og bag den i
ovnen i 40 minutter.

Afkøl lakseterrinen, og sæt den i
køleskabet til næste dag.

Ved servering vendes lakseterrinen
ud af formen og skæres i skiver.

Pynt med friske krydderurter.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
nĺr der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor trćls det er at modtaget overflřdige
nyhedsmails hele tiden, sĺ derfor sender jeg ikke sĺ tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besřgstćller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilfřj dit link og řg din trafik.