header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Kirsebærmousse

Oprettet af: Lise - den. 2008-07-22

Udskrevet 56 gange.


Ingredienser: Forklaring:

2 blade husblas
2 dl piskefløde
1 dl kirsebærvin
1 lille glas syltede kirsebær

Rul husblasbladene sammen og stik
rullen ned i et glas koldt vand til
opblødning; regn med ca. 8 minutter.

Si kirsebærrene fra lagen, gem saften.
Hak halvdelen af dem groft.

Pisk fløden til skum.

Lun ½ dl af den frasiede saft, til
den er lidt mere end håndvarm.

Tryk husblasen fri for vand og
opløs den i den lune saft.

Bland saften i kirsebærvinen og
hæld begge dele i flødeskummet.

Rør de hakkede kirsebær i og stil
desserten koldt i nogle timer.

Den kan også stå til næste dag.

De sidste kirsebær bruges til pynt ved
serveringen.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besøgstæller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilføj dit link og øg din trafik.