Tilbage
Rabarberpie med smuldredej
Oprettet af: Lise - den. 2008-07-12
Udskrevet 61 gange.
Ingredienser: | Forklaring: |
2 dl hvedemel 125 g smør 1 spsk sukker FYLD: 500 g rabarber 3 dl sukker 2 spsk kartoffelmel |
Smuldr hvedemel og smør, bland sukker i. Skyld rababerne og skær dem i stykker à 2 cm. Bland sukker med kartoffelmel. Læg rababerne i et smurt ovnfast fad. Drys sukker med kartoffelmel over rabarberne. Ryst fadet så sukker og kartoffelmej fordeles mellem rabarberstykkerne. Fordel smuldredejen over rabarberne. Sæt fadet i en forvarmet ovn ved 225° i ca 25 min. Serveres lun med flødeskum eller vanilleis til. Tips: Stikkelsbær, madæbler og andre syrlige frugter, kan erstatte rabarberne i denne opskrift. |
|
Kommentar:
Der er ingen kommentar til denne opskrift!
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.
Der er over 1400 opskrifter!
Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.