header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Rabarberkompot med marengslåg

Oprettet af: Lise - den. 2008-07-12

Udskrevet 59 gange.


Ingredienser: Forklaring:

50 g. mandler
600 g rabarber
3-400 g. sukker
1 spsk. kartoffelmel
1 stk vaniliestang
3 æggehvider
100 g + 2 spsk flormelis

Smut mandlerne, hak dem groft
og rist dem på en tør pande til
de har taget farve.

Lav en kompot af rabarberne:
Skær rabarberne i klodser og
bland dem med sukker og
kartoffelmel og korn fra
vanillestangen i et tærtefad.

Dæk med folie og sæt det i en
200 grader varm ovn i 20-25
minutter eller til rabarberne er
møre og saften er jævnet.

Pisk æggehvider og floermelis
med en elpisker til hviderne er
luftige, sæt skålen i en gryde
med varmt vand - skålen skal
være lidt større end gryden,
så den står fast - og pisk til
hviderne danner små toppe
når man løfter piskeriset ud.

Pisk lidt endnu til hviderne bliver
lidt koldere. Bland mandlerne i
og fordel marengsen over
kompotten.

Dyrs lidt flormelis over marengsen
- de danner små dråber med af
sukker på overfladen - og sæt
den under ovnens gril til den har
taget farve, max. 4-5 min.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besøgstæller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilføj dit link og øg din trafik.