Tilbage
Pærer Belle Helene
Oprettet af: Lise - den. 2008-07-12
Udskrevet 61 gange.
Ingredienser: | Forklaring: |
1 dåse halve pærer (ca. 800 g) ½ liter vanilleis chokoladesauce: 150 g mørk chokolade 1½ dl vand 2 spsk piskefløde 15 g smør |
Hæld saften fra pærerne. Bræk chokoladen i mindre stykker. Smelt den med vandet i en lille gryde, ved jævn varme under omrøring. Kog saucen igennem, til den er jævn. Pisk derefter fløde og smør i. Skær isen i små stykker, og læg den i portionsglas. Fordel pærerne ovenpå. Hæld lidt af den varme chokoladesauce hen over, og server resten til. |
|
Kommentar:
Der er ingen kommentar til denne opskrift!
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.
Der er over 1400 opskrifter!
Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.