Tilbage
Kvark-kage
Oprettet af: Else Jensen - http:// den. 2014-03-23
Udskrevet 34 gange.
Ingredienser: | Forklaring: |
3 blade husblas 200g. kvark naturel 2 dl. creme fraiche 18 % 120 g. sukker tsk.revet citronskal 2 spsk.citronskal 1/4 l. piskefløde 2 lagkage bunde pynt: flormelis. |
Læg husblassen i blød i koldt vand. Rør kvark med cremefraiche, sukker og citronskal. Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i vandbad. Afkøl husblassen med citronsaft, og kom den i kvarkblandingen under omrøring. Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i cremen. Anbring en lagkagebund i en springform (uden bund) på et serveringsfad, og fordel kvarkcremen herpå Læg den anden lagkagebund oven på. Stil kvarkkagen koldt i nogle timer. Pynt med sigtet flormelis. |
|
Kommentar:
Der er ingen kommentar til denne opskrift!
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.
Der er over 1400 opskrifter!
Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.