Tilbage
Chokolademusse
Oprettet af: else jensen - http:// den. 2013-01-16
Udskrevet 18 gange.
Ingredienser: | Forklaring: |
200 g mørk chokolade 1 dl kold stærk kaffe 2 æggeblommer lidt appelsinsaft og skal 1/2 l piskefløde. Pynt :lidt ekstra fløde. |
Smelt chokoladen i en skål over vandbad, rør kaffe og æggeblommer i chokoladen sammen med appelsinsaft og skal. Pisk fløden stiv og vend den forsigtig i chokolademassen når denne er kold. Hældes i portionsglas eller en skål og stilles koldt ,gerne 4-6 timer. |
|
Kommentar:
Der er ingen kommentar til denne opskrift!
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.
Der er over 1400 opskrifter!
Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.