header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Chokolade trøffel lagkage

Oprettet af: Sofie - http:// den. 2012-02-17

Udskrevet 29 gange.



Ingredienser: Forklaring:

Chokoladekage:
2 æg
2½ spsk sukker
4 spsk hvedemel
1 spsk kakao

Trøffelmasse:
535g mørkchokolade god kvalitet
2 blade husblas
65 g flydende glukosesirup
(fås i helsekost forretninger)

5 dl piskefløde

Kakao til pynt

Ovnen forvarmes til 170ºC

Tag en gryde og fyld den halvt op
med vand og bring det i kog.
Når vandet koger tages gryden
af blusset og der anbringes en
skål i det kogende vand. I
skålen kommes sukker og æg,
og dette piskes med en håndmixer
i ca 10 min. Pas på at der ikke
kommer vand i massen.

Tag skålen op og lad den køle
af. Sigt mel og kakao i
æggemassen og vend det
forsigtigt i.

Kom nu dejen i en smurt
springform (20 cm) og bag den i
15 min. eller til den føles fast.
Kagen vendes ud på en bagerist
og køles til stuetemperatur.

Husblasen lægges i en skål med
koldt vand til den er blevet blød.
Kom 1 dl vand i en gryde og
tilsæt glukosen, brig det i kog.
Tag gryden af blusset.

Knug vandet ud af husblassen
med hænderne og kom det op i
gryden. Pisk kraftigt til husblassen
er helt opløst. Lad nu lagen køle af.

350g af chokoladen smeltes over
et vandbad. Pas på der ikke
kommer vand i skålen. Vend
husblas lagen ned i den varme
chokolade. Lad den køle af.

Pisk fløden stiv og vend den
ned i den afkølede chokolade.

Kom kagebunden tilbage i
springformen og kom trøffelmassen
oven på.

Kagen stilles køligt i 2 timer.

Tag den resterende chokolade,
hak den i store stykker og smelt
den i et vandbad. Når chokoladen

er smeltet pensles den ud på et
stykke bagepapir i en tykkelse
på ca. 2 mm. Når chokoladen
er helt stiv brækkes den i
store stykker.

Tag kagen ud af springformen
og pres herefter chokoladestykkerne
op i mod kanten af kagen.

Drys til sidst kagen med
kakaopulver.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
nr der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor trls det er at modtaget overfldige
nyhedsmails hele tiden, s derfor sender jeg ikke s tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besgstller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilfj dit link og g din trafik.