header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); Madopskrifter til - bagemaskine - Actifry - Lises-mad
 



Tilbage

Chokoladebudding

Oprettet af: Inge - den. 2011-03-19

Udskrevet 38 gange.


Ingredienser: Forklaring:

4 – 6 personer

6 blade husblas
100 g mørk chokolade
1 dl stærk kaffe
½ dl mælk
1 stang vanille
3 æggeblommer
3 spsk sukker
2 ½ dl piskefløde

Pynt:
Fintrevet appelsinskal

Tilbehør:
Flødeskum

Udblød husblasen i koldt vand.

Knæk chokoladen i mindre stykker
og smelt den i kaffen. Tilsæt mælk
og den flækkede vanillestang og
bring det i kog.

Pisk æggeblommer og sukker
tyk og skummende. Pisk lidt
af den kogende chokolademælk
i æggene og hæld det derpå
tilbage i gryden.

Varm blandingen til kogepunktet
– cremen må ikke koge, så
skiller den.

Tag gryden fra varmen, knug
husblasen fri for vand og smelt
den direkte i den varme creme
under omrøring. Lad cremen
bliver kold – rør af og til i den, så
den ikke trækker skind.

Pisk fløden til skum og fold den
i med let hĂĄnd.

Hæld buddingen i en skål eller
smĂĄ portionsglas og stil den
kold.

Pynt med fintrevet appelsinskal
og flødeskum eller giv flødeskum
til.

Hallo....... skal du til fest ?
Så se lige disse websider
Sang fra hunden Sang fra Katten


Kommentar:


Navn:
Kommentar:
 

Der er ingen kommentar til denne opskrift!



Nyhedsbrev


Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
nĺr der sker noget nyt på websiden.

Der er over 1400 opskrifter!

Jeg ved selv hvor trćls det er at modtaget overflřdige
nyhedsmails hele tiden, sĺ derfor sender jeg ikke sĺ tit.


Navn:
E-Mail:
 
Link, Mad links Blueday.dk    © Lises-mad.dk © 2015  Gratis besřgstćller

Webbiz Link katalog Dansk link katalog med sans for kvalitet og funktionalitet.
Tilfřj dit link og řg din trafik.