Tilbage
Pærer i kaffesirup
Oprettet af: Dorte - den. 2010-10-02
Udskrevet 50 gange.
Ingredienser: | Forklaring: |
4 pærer 1 stk kanelstang 100 g muscovado sukker 1/2 spsk frisk ingefær 100 g pomerans 2 dl drikkeklar kaffe 2 dl vand Muscovado er rørsukker med naturligt indhold af sirup. Mørkt og meget aromatisk. Det kan købes i de fleste større supermarkeder. Brun farin kan godt bruges. |
Skræl pærerne, men lad stilken blive på. Kog en lage sammen af alle ingredienserne også pærerne. Tag pærerne op og kog lagen ind ved ret kraftig varme til en tyk sirup. (Jo længere siruppen koger jo tykkere vil den blive.) Spis pærerne lune med vanilleis og/eller chokoladekage. De kan også spises kolde med flødeskum. Pærerne kan holde sig en uges tid i lagen i køleskab. |
|
Kommentar:
Der er ingen kommentar til denne opskrift!
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.
Der er over 1400 opskrifter!
Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.