Tilbage
Pæretærte
Oprettet af: Lise - den. 2008-07-14
Udskrevet 121 gange.
Ingredienser: | Forklaring: |
3/4 dl mælk 45 g havregryn 1 æg 30 g finthakkede mandler 15 g hvedemel 15 Atwel eller 30 g sukker ½ tsk bagepulver evt. sødemiddel svarende til 20 g sukker, afhængig af, hvor søde pærerne er. 2-3 pærer (ca. 300 g) |
Lun mælken og hæld den over havregrynene. Lad dem trække i 30 min. Ægget piseks og Atwel eller sukker sigtes i æggemassen under piskning. De udblødte havregryn røres i og de hakkede mandler blandes og tilsættes sammen med sødemiddel. Pærerne skrælles og skæres i både. En springform eller tærteform (20-22 cm i diameter) smøres og pærestykkerne fordeles i formen. Dejen fordeles over pærerne. Tærten bages i en 180 grader varm ovn i ca. 30 min. |
|
Kommentar:
Der er ingen kommentar til denne opskrift!
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.
Der er over 1400 opskrifter!
Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.