Tilbage
Spinatlasange
Oprettet af: Lise - den. 2008-07-08
Udskrevet 97 gange.
Ingredienser: | Forklaring: |
450g frossen helbladet spinat 500 g hytteost 200 g reven ost 1 ds flåede tomater Ca. 500g lasagneplader 2 løg 2 fed hvidløg 1-2 tsk stødt koriander 1-2 tsk stødt kardemomme 1 tsk karry 1/2 tsk kanel Salt Peber |
Tø spinaten op. Bring lidt vand i kog og damp spinaten heri til den falder sammen. Lad den køle af, knug vand ud af spinaten. Bland spinaten sammen med hytteost og reven ost. Pil og hak løgene og steg dem møre ved svag varme i margarine. Pres hvidløgsfeddene i og tilsæt krydderier og flåede tomater. Smag dig frem angående krydderierne. Lad saucen koge ved svag varme i ca. 15 min. Ovnen tændes på 180 grader. Smør et ovnfast fad. Læg lidt tomatsaucen i bunden, dernæst lasagneplader og til sidst spinatblandingen. Forsæt denne procedure, slut af med et lag spinatblanding. Fadet skal dækkes med alufolie og bages midt i ovnen i ca. 40 min. Alufolien fjernes og lasagnen bages videre til overfladen er gylden. Server brød til. |
|
Kommentar:
Der er ingen kommentar til denne opskrift!
Nyhedsbrev
Tilmeld dig til mit nyhedsbrev og modtag en mail
når der sker noget nyt på websiden.
Der er over 1400 opskrifter!
Jeg ved selv hvor træls det er at modtaget overflødige
nyhedsmails hele tiden, så derfor sender jeg ikke så tit.